Hvilke betalingsmåter tilbyr dere?

Innmelding av obligatorisk opplæring

Obligatorisk opplæring blir ikke meldt inn før utestående beløp er betalt og bokført på vår konto.

Kvittering

Du vil alltid motta kvittering på e-post og papir umiddelbart etter betaling.

Betaling
Undervisning betales på forskudd eller etter endt undervisning. Det gis ikke kreditt. Nye kunder må betale på forskudd ved bestilling av første kjøretime.

Konto
Alle kunder har en konto hos som det kan overføres et valgfritt beløp til. Når du skal betale for tjenester hos oss kan du velge å betale med penger som står på denne kontoen. Du kan når som helst få tilbakeført pengene på kontoen

Faktura
Faktura ilegges et gebyr på 50 kr

Vipps
Betalt kjapt og enkelt med mobilen.

Kontanter
Vi godtar betaling med kontanter. Du vil få kvittering både digitalt og på papir.

Kort
Vi aksepterer følgende kort samt kontaktløs betaling, Apple Pay og Android Pay.

• American Express
  • China Union Pay
  • Diners Club
  • Discover
  • JCB
  • Maestro
  • MasterCard
  • V pay
  • Visa
  • Visa Electron