Øvingskjøring gir bedre forsikringsvilkår

Mye privat øvingskjøring belønnes med bedre priser og vilkår
Noen forsikringsselskaper har en ordning der de som øvingskjører mye privat belønnes med bedre priser og vilkår. Det er bevist at risikoen for at en ulykke oppstår er lavere med de som har øvingskjørt mye.

If
Når du har kjørt 2000 km vil If gi deg 60 % i startbonus på bilforsikringen. I tillegg vil den som låner bort bilen kunne gjøre det uten å betale for «Ung bruker».
Gjensidige
Når du har kjørt 2000 km vil Gjensidige gi deg 60 % i startbonus på bilforsikringen. I tillegg kan foreldrene dine låne deg bilen og likevel beholde rabatten for at alle førere er over 23 år.